johanna kaasalainen
kuva

Johanna Kaasalainen, 22-vuotta, Jyväskylä, koulutukseltani tuotantoeläintenhoitaja

Kaikki lähti liikkeelle halusta saada oma järjestelmäkamera, koska ”kaikilla muillakin oli”. Vuonna 2010 - kun rippikoulu oli käyty ja konfirmaatiorahat kuumottelivat taskussa - ostin ensimmäinen järjestelmäkamerani. Nikon D3000 palvelikin monta vuotta, aina ammattikoulun loppupuolelle saakka. Päivitin keväällä 2015 rungon D7000:een, joka on käytössä tälläkin hetkellä.

Harrastus lähti käyntiin kuten moni muukin, suurella innostuksella ja oppimishalulla. Kuvasin kaikkea omista hiuksista muurahaisiin asti. Pikku hiljaa olen kuitenkin halunnut kehittyä, löytää sen oman jutun. Olen kokeillut eläinkuvausta, luontokuvausta, ja nyt viimeisimpänä olen lähtenyt harjoittelemaan ihmiskuvaamista.

Suurin kiinnostus ihmiskuvaamisen saralla löytyi vasta muutettuani Jyväskylään 2016. Löysin Jyväskylän mallit & valokuuvajat –nimisen ryhmän facebookista ja sen jälkeen olenkin painottanut kuvaamiseni ihmisiin. Silti lähimpänä sydäntäni ovat koirat ja hevoset, niiden kuvaamista ei ole mikään vielä voittanut.

Käytössä oleva kalusto tällä hetkellä
Nikon D7000
+
Nikon Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikon Af-s 85mm 1.8G
Nikon Af-s 35mm 1.8g